Línia de perruques de cabell natural o sintètic

Et presentem la nostra botiga de perruques

A Tapias portem més de 90 anys al servei del client, oferint diferents solucions capil·lars per a tot tipus de necessitats. El nostre centre a Barcelona compta amb un estoc ampli i variat de perruques naturals i sintètiques amb diferents llargades, estils i coloracions perquè escullis la que més s’adapta a la teva personalitat.

Línia de perruques sintètiques i naturals

Cada model de la nostra botiga de perruques, ha estat fabricat utilitzant materials de primera categoria i l’últim en tècniques del sector per donar-te un accessori bonic i adaptable al teu estil:

• Tenim perruques sintètiques de fàcil manteniment, ideals per canviar la teva imatge. Són confortables, ajustables i tenen un aspecte molt natural
• També disposem de perruques de cabell 100% natural, còmodes i indetectables

Podeu fer servir qualsevol de les nostres perruques naturals i sintètiques per a una ocasió especial o en casos de pèrdua de cabell per alopècia areata, difusa o universal. Si tens algun dubte, contacta amb el nostre equip d’experts a Barcelona! Oferim assessoria personalitzada completament gratuita.

Tracte professional, proper i discret

Posem als nostres especialistes a la teva disposició. Ells s’encarregaran de:

• Assessorar-te perquè trobis el model més adequat
• Adaptar la perruca al teu estil i a les teves necessitats
• Realitzar el tall que vulguis perquè es vegi el més natural possible
• Explicar-te tot el que necessitis sobre la posada i manteniment de l’accessori

Les nostres instal·lacions a Barcelona compten amb cabines individuals per poder facilitar una atenció discreta i a mida. Vine a Tàpies i estaràs en les millors mans!

Perruques de cabell sintètic

Perruques de cabell natural

Contacta ara amb nosaltres per a més informació