Estètica oncològica adaptada a les teves necessitats

banner

Especialistes en perruques oncològiques a Barcelona

A Tapias, portem més de 90 anys dedicats a l’elaboració de perruques i postissos, oferint als nostres clients solucions en estètica oncològica lleugeres i còmodes. Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, oferint una gran varietat d’estils de perruques oncològiques a Barcelona. Contacta’ns per a més informació!

Contacta’ns per a més informació!

Cuidem la teva imatge i tenim cura de tu

La pèrdua de cabell no és l’únic efecte secundari dels tractaments oncològics. Amb la caiguda del cabell, el cuir cabellut queda exposat per complet a l’ambient, generant picor, sequedat i sensibilitat.

Per evitar agreujar aquestes molèsties, els nostres especialistes en estètica oncològica fabriquen i importen perruques de la millor qualitat. Així tenim cura de la teva imatge i la teva pell al mateix temps. Treballarem amb tu per aconseguir l’aspecte que busques. Ajudar-te a recuperar la confiança és la nostra principal missió.

Més sobre aquest servei

El ventall d’opcions en perruques oncològiques que tenim per a la nostra clientela a Barcelona és variat i es compon de productes innovadors de gran qualitat al millor preu:

• Fem servir materials lleugers i transpirables per no provocar reaccions en el cuir cabellut
• Disposem de diferents estils, llargades i colors per adaptar-nos a tots els gustos i necessitats
• Els dissenys són flexibles, fàcils de posar i indetectables
• Els dissenys són flexibles, fàcils de posar i indetectables
• Treballem amb persones de totes les edats

Els nostres assessors en estètica oncològica t’acompanyaran en tot moment, explicant-te els avantatges de la perruca i el seu procés de manteniment. Si tens alguna pregunta, estem aquí per a tu!

Perruques de cabell sintètic

Perruques de cabell natural

Descobreix les nostres instal·lacions

Contacta ara amb nosaltres per a més informació