Coneix i cuida la pell del teu cabell Un cabell bonic comença per un cuir cabellut sa

Diagnòstic capil·lar per a un cabell sa

La salut del cabell depèn de diversos factors. Per això t’oferim el nostre servei de diagnòstic capil·lar a Barcelona, amb el qual podràs conèixer els possibles problemes de salut del cuir cabellut i triar tractaments específics per a tractar-los i resoldre’ls.

Vine i descobreix la nostra secció de cosmètica capil·lar!

Amb fórmules especials per a tu

Cada tipus de cabell i cuir cabellut requereixen una cosa diferent. I encara que portar una alimentació equilibrada i descansar apropiadament és primordial, també cal protegir-lo del medi ambient i donar-li un extra de nutrició amb ingredients que l’ajudin a mantenir-se hidratat, fort i saludable.

Els productes que tenim en venda a la nostra botiga de cosmètica capil·lar a Barcelona han estat especialment formulats per a cada cas concret. Per assessorar-te adequadament, et farem un diagnòstic capil·lar gratuït en cabina que ens permetrà avaluar la salut del cuir cabellut, l’estructura del cabell, la teva densitat capil·lar, si hi ha excés de descamació i la producció de greix entre altres coses.

Els nostres tractaments disponibles

A Tapias, treballem amb el Centre de Tecnologia Capil·lar (CTC) i la seva línia de productes Biotricología, ideal per a:

• Disminuir la hipersensibilitat i picor
• Tractar les descamacions o caspa
• Regular la producció de greix
• Hidratar el cuir cabellut
• Frenar la caiguda del cabell

Som a Barcelona, molt a prop teu. T’esperem!

Contacta ara amb nosaltres per a més informació